Mutare

De 10 ani activam in domeniul transport marfuri si transport mobila din Bucuresti. Incercam sa ne perfectionam activitatea, atat in ceea ce priveste logistica, baza materiala, cat si in ceea ce priveste modul de actiune al personalului si modul de abordare al clientilor. Lucram cu autoutilitare de 3,5 tone, astfel incat putem sa raspundem nevoilor de transport ale clientilor, si pentru obiecte de dimensiuni redese, si pentru obiecte de dimensiuni mai mari. Ne-am axat pe servicii de transport marfa in Bucuresti la pret ieftin, tocmai pentru a ne plia pe nevoile clientilor nostri; de regula, cand se vorbeste de ceva ieftin, exista susceptibilitate ca serviciul respectiv nu ar fi de calitate. Nu si in cazul nostru! Incercam sa oferim un raport pret-calitate cat mai multumitor, astfel incat clientii sa revina, ori de cate ori au nevoie, sau sa ne recomande, cu toata increderea, mai departe, ca fiind seriosi, punctuali si cu atitudine profesionista.

Serviciile noastre de transport mobilier si bagaje Bucuresti sunte destinate clientilor interesati de mutarea mobilierului pentru diverse locatii si activitati; ne adresam, in egala masura, persoanelor fizice, cat si firmelor/companiilor. Preturile noastre sunt foarte competitive si atunci cand vine vorba despre servicii de transport la nivel national, nu doar in Bucuresti.

Experienta noastra in domeniul transporturilor si relocarii de mobilier si bagaje ne recomanda pe piata transportatorilor de acest gen, atat in Bucuresti, cat si in tara.

Transport mobila/marfa Bucuresti

Siguranta obiectelor sau marfurilor incredintate spre transport este prima noastra grija. Lucram doar cu personal calificat si cu o indelungata experienta in domeniu, astfel incat grija voastra legata de bunastarea transportului sa fie data uitarii.  Manipulantii sunt foarte atenti, la fel ca si soferii nostril, profesionisti toti, cu o buna cunoastere a rutelor de transport care se pliaza cel mai bine pe nevoile fiecarui transport in parte. Folosim autoutilitare  marca Ford Tranzit, Iveco Daily, Renault Master , care se preteaza pentru orice fel de transport, sunt bin echipate pentru ca activitatea sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Preturi transport marfuri/mobilier

Preturile de transport difera in functie de dimensiunea obiectelor, cantitatea de transportat, timpii de stationare sau distanta pe care se efectueaza transportul. Daca furnizati toate aceste informatii, va putem oferi o cotatie de pret corecta si concreta, potrivita pentru ceea ce va trebuie. Pentru Bucuresti, va punem la dispozitie si manipulanti, la un pret pornind de la 30 RON/ora/persoana, dar si aici pretul depinde de etaj, de dificultatea terenului, a transportului (greutatea pieselor/ marfurilor de transportat), putand ajunge, in functie de acesti parametric, pana l 100 RON/ora/persoana.

 

Va invitam sa ne contactati pentru a obtine o cotatie de pret potrivita nevoilor dumneavoastra de transport. Va stam la dispozitie cu o oferta de pret printre cele mai avantajoase existente pe piata de transport marfuri din Romania. Contactati-ne, prin telefon sau e-mail, folosind urmatoarele date de contact:

  • E-mail: Depozitaremobila@yahoo.com
  • Telefon: 0721.188.607